Planning

Timpaan ontwikkelt in het gebied Zuiderloo in Heiloo circa 275 woningen. Fase 1 is reeds opgeleverd.

De Linde 2

De verkoop van De Linde 2 is in volle gang, met daarin 63 woningen. Het betreft 20 eengezinswoningen, 16 Timpaan Verandawoningen, 10 twee-onder-één kapwoningen, 9 Comfortwoningen en 8 vrijstaande woningen.

De brochure, prijslijst en inschrijfformulier kunt u bij de verkopend makelaar Kuyper & Blom aan de Stationsweg 102 te Heiloo ophalen of op de pagina http://heiloo-zuiderloo.nl/inschrijven/ downloaden.

De bouw van De Linde 2 is 19 december 2017 gestart. De oplevering vindt dan, als alles voorspoedig verloopt, eind 2018 plaats.

De Linde Exclusief

Op 3 februari 2018 gaat de volgende fase, De Linde Exclusief in verkoop. In deze fase worden 22 woningen gerealiseerd.

U bent van harte welkom op de verkoopmanifestatie op zaterdag 3 februari van 11.00 tot 13.00 uur. Deze vindt plaats in Brasserie in ’t Groen aan de Lagelaan 8 te Heiloo. Timpaan en de verkopend makelaar Kupyer & Blom hopen u daar te mogen begroeten! De brochures, tekeningen, prijslijsten en inschrijfformulieren zullen vanaf de start van de verkoopmanifestatie worden vrij gegeven. Bent u verhinderd, dan kunt u vanaf maandag 5 februari de brochure, prijslijst en inschrijfformulier bij de makelaar Kuyper & Blom aan de Stationsweg 102 te Heiloo ophalen. Vanaf 3 februari kunt u deze informatie via deze website bekijken.

De Linde 3 en De Linde 4

Op dit moment is ook De Linde 3 en De Linde 4 in voorbereiding. Hierin zullen wederom diverse woningtypen worden gerealiseerd.